( текст на мелодiю традицiйної португальської пiснi- фаду ,,Canção do Mar"
I
Йду життям я помiж скель,
Шукаю в нiм дорогу ту, що нагадає
Як дитям у акварель
Ховала спiв, що крає
Пр.:
Не втiкай, мiй спогаде, з долонь
Не губи в свiтах душi вогонь
II
П́ю печаль теплих днiв,
У тишу хвиль я сум вкладаю й серцем плачу
Крiзь вуаль глибоких слiв
Я Україну бачу
III
Сiль сльози заплету
В нитку долi, вишивавши мрiй полотна
Назавжди я збережу
Спiву мить спекотну...
https://www.youtube.com/watch?v=v_2fyB4dj4U