На думці ловлю себе часто,
Що я вже чекаю весни.
І не задля того, щоб ласті-
-вок чути пісні голосні,
Й не холод тому є причина -
Ну скільки тієї зими?
Я більше хвилююся чи на-
шу владу оновимо ми.
Бо більшості з нас оці "-енки"
Намуляли очі давно,
На пенсію б їх, дорогеньких,
Відправити, вірно, пано-
-ве? Тільки на ту, мінімальну,
Десь тисячі на півтори,
Нехай на них газом опалю-
-ють вілли свої. А дури-
-ти будуть свиней у загоні,
Бо ми їм не "бидло й козли".
Обрати б такого нам, хто не
Штовхався в кориті із ни-
-ми і не "сидів на потоках"
Та участі в "схемах" не брав.
Можливо, спитаєте, хто ж то?
Ох, люди, якби це я знав...
Та все ж, потеплішати має,
І хочеться вірити, з на-
-шим рідним улюбленим краєм
Станцює ще танго весна!
"Все буде добре у кожного з нас" - це ніби рядочок тих, хто вже при владі,
"Настане наш час" - тих, хто ще ні...
Коли б він і для простих людей настав...
Ваши слова да Богу в уши, Ярослав.
надеюсь, очень, что переизберем и придут разумные люди, хотя, Вы видите, что делают, пытаются второй раз разыграть старый сценарий въезда во власть на страхе перед войной, не перед чем не останавливаются, даже Кравчук, на что терпеливый и толерантный, и тот не выдержал такой наглости и возмутился попыткой запугать страну. пять лет военное положение было не нужно, а тут вдруг понадобилось срочно. правду говорят, если хочешь знать кто за всем этим стоит, посмотри кому это выгодно.
Первые строки написались ещё неделю назад, а мысли уже давненько крутились, как будто предчувствие было. Ну ничего, попередники тоже думали, что они пришли навечно, у каждой власти своя методика по её удержанию