Наче стрибки в небеса,
у небеса
Наче дощі і роса,
неначе роса
Щойно звільнилась з полону
від сна
Твоя рішуча дівоча краса.
Олю!
Я зичу щастя й долю,
Олю,
І радості без меж!
Олю!
Хай час пливе поволі,
Олю!
Спішити не маєш.
Хай завжди буде у серці весна!
Дорогу вказує зірка ясна!
Здійсняться мрії й бажання сповна!
Ти неймовірно чарівна й прекрасна!
Не знатимеш смутку, не знатимеш болю -
Віра у себе стане паролем.
У вирі життя, як в широкому морі,
Нехай все залежить від Божої волі!
Ти зможеш зіграти три тисячі ролей:
Когось порятуш, когось поневолиш.
Триматимеш все і усіх під контролем...
Віра у себе хай стане паролем!
Олю!
Я зичу щастя й долю,
Олю,
І радості без меж!
Олю!
Хай час пливе поволі,
Олю!
Спішити не маєш.
Пісня тут: https://www.facebook.com/100019134456557/videos/253344861979994/