Путин, уходи ты прочь, -
Проживем мы без тебя!
Путин, убирайся вон,
Проживем мы без тебя!
Путин, все равно ведь вам
Никогда нас не понять!
Путин, вы привыкли жить -
Мы привыкли умирать...
Із пісні учасників політичних
протестів у Петербурзі 05.05.2018 р.
*******
Якої ще правди треба
Цій Раші, де править обман?
Б'є криком у пітерське небо:
- Не цар нам кремлівський тиран!
Це совість і розум чистий
Повстали серед людей:
Росія борців-декабристів,
Росія світлих ідей.
Ламаючи перепони,
Що влада брехні звела,
За чесні, людські закони
Це Юність вперед пішла.
Їх гнав і лупив кийками
Озброєний вщент ОМОН,
Їх били - вони кричали:
- Тиран, убирайся вон!
Їх пхали у автозаки -
У клітки ОМОН скидав,
Та правду не вб'ють служаки:
Народу голос лунав.
Здригнеться не раз від жаху
Той карлик - брехливий тиран,
Пізнає новітню плаху
І пітерський вже Майдан.