За твором Олекси Удайко "Кохання час".
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=768184
-----------------------------------------------------------------
Кохання час... Для кожного він різний.
Не кожному дано це почуття.
Для когось час цей просто дивовижний,
Бо в унісон живуть серцебиття.
Від почуттів розквітнуть орхідеї,
І світ навколо стане не такий.
Запахнуть неймовірно враз лілеї,
Хоч час далеко вже не весняний.
Слова, розбавлені ущент водою,
І холод пробігає поміж душ,
Чуття себе відчує сиротою,
І серце обіллє холодний душ.
Коли кохання, скроплене сльозою,
То тут його, звичайно, й не було.
Воно не ощасливить вже красою.
Із сумом озирнулось й загуло.
Його не можна втримать ні заставить,
Чужі не стануть рідними серця..
Нащо в цій ситуації лукавить...
Відношення сягнули тут кінця.