...Чому я не можу бути просто звичайною жінкою?
Мерилін Монро
Я заздрю тій, що некрасива -
невидимій її красі...
Є незбагненна міць та сила
в очах сяйливих, і в усіх
ії принадах... Зриме світло,
де цінним є душа та ум,
а не лише прекрасне тіло,
що змеркне швидко. Щемний сум
пройняв думки: авжеж, - старію...
Насправді, де ж цей еталон,
отой зразок, ота надія
в рятунок світу?
... Моветон?*
* недоречно
Гарно сказали, що жінку красить не зовнішня краса, а краса душі... Я сьогодні теж це намагалася сказати у вірші..Краса лиця зів"яне швидко, а краса душі - вічна!
Так, я читала у Вас... Радію, що ми майже в унісон про красу заговорили
Чи зможе хто-небудь сказати, як саме виглядала бодай одна з тих жінок, яких Святе Письмо називає вродливими? Люди ж визначають красу абстрактними земними мірками...