Хрести і труни… Люди… Море квітів…
Печаль і біль запеленали край…
А в трунах – найдорожче – наші діти…
Їх зачекався Бог, небесний рай.
Допоки ж буде наш народ терпіти
Й війну назве війною, не АТО?
Допоки гинуть будуть кращі діти
Й чом не наказаний за ці жахи ніхто?!
Чи не пора усім нам зброю брати,
Щоб волю Україні зберегти,
З землі своєї вигнать ката-"брата",
Так думає і він, і я, і ти...
5.04.2017.
Ганна Верес (Демиденко).
Це точно. Он, "ополченець" Моторола(Арсенiй Павлов) вже зловив свiй "зiрковий час". Хто там на черзi? Захар Прилепiн, якого нещодавно призначили замполiтом батальйону ДНР.
ЧИБ відповів на коментар Ярослав К., 13.04.2017 - 11:59
В отличие от Украины армии ЛДНР исключительно на добровольных началах.
Ага, "на добровольных началах" закликають розривати по шматках ту краiну, у якiй самi ж i живуть. Як писав поет-сатирик Аркадiй Музичук:
Це було пiд час обiду
Запитала баба в дiда:
Хто такий сепаратист,
Який в цього слова змiст?
Скажи просто, зрозумiло
Чорне слово це чи бiле?
Дiд доiв гречану кашу
- З виду наче... свiй
Але палить хату нашу
Хоч живе у нiй.
Шурик, вам такий персонаж нiкого не нагадуе?