Сірий. Порожність. Продана душа.
Відплакала. Ночі. Жбурнула в небуття.
Віти. Впали. Долі цвіт лежить.
Правди не знайдеш. Так навіщо ж жить?
Не чули. Не знали. Хотіли. -Не знайшли.
У душу зазирали очі самоти.
Страждання. Лукавство. Зрада скрізь-завжди.
Кохання. Від правди щастя лиш не жди.
Віра. Червоний. Гострі кігітки.
Квіти - смертельні. Діждатись ягідки?
Очі. Закрити. Покласти на язик.
Назавжди відлетіти в зовсім інший світ.
Білий. З червоним. Краплі на снігу.
Пір'я пташине важче ніж чавун.
Крила змах останній. Дорога в небуття.
А все... через кохання. Й розбите ним життя.