730/456/146
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ПИШУ ДОСТУПНО!
Пишу доступними словами,
Збагнув, щоб на Планеті Люд
І не робив з Писання Драми,
Й не лив на Мене в Світі бруд…
СТО ПЕРШЕ
Я
ТИСЯЧОЛІТТЯ БАЧУ!
Сто перше Я тисячоліття Б ачу,
Літають в Краю милі солов’ї,
Хоча з Мого Письма зробив люд байку…
ПІДИ ДО ВІДЬМИ КАТЕРИНИ,
ГАЛЮ ЗАБОЛОТНА.
Піди на Польову до відьми Катерини, Галю Заболотна,
Спитай наставницю свою: про Мене в Божім Місті Львові Правду,
Бо любиш мати над всіма чоловіками з ким – в стосунках владу…
Спитай, хто Я – такий в Світах й, яке собі ти натворила, і родині лихо.
Собі й селу, й родині смерть накликала – Мене привороживши на любов.
Зламала, Галю, не одну ти долю та не винну далі проливаєш кров…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.10.2024 р.
Написано вечором – 18:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)