Сьогодні День народження у тата,
Важливий день для нашої рідні,
Тож хочеться здоров"я побажати,
І щоб були спокійні ночі й дні!
Побільше оптимізму й відпочинку,
Поменше негараздів й хвилювань,
Будь в русі, зупинися на хвилинку,
Помріяти у тиху, мирну рань...
Хай радує погода і новини,
Хай серце не болить і голова,
Для настрою знайдуться хай причини,
Хай долі будуть щедрими жнива!
Ще довгих-довгих років тобі тату,
Під мирним небом хай щастить завжди,
Всього найкращого я хочу побажати,
Душею будь ти вічно молодий!