І хто ж зоре простори України,
Щоб вивести увесь "бур'ян",..
Щоб народились вже потрібні зміни,
А ще розбудить всіх краян?..
Де довгожданий ходить наш "Мойсей",
Бо в нас кругом одні гапони*?..
І кожний з них прекрасний фарисей -
Сім'я у нього закордоном...
В кожного тут "персональний огород",
Де "косить" він любиму "зелень"...
Йому потрібний наївний лиш народ,
Та декілька простих поселень...
Уже давно продав він нашу Неньку.
Тепер він тягне тільки час...
І ще співає пісеньку простеньку,
Що десь давно чекають нас...
Ой, як їх багато - цілий колектив,
Об'єднаний "палким" бажанням
Будівничих, ілюзорних перспектив,..
Та пісня їхня вже остання...
..............................................
... Бо то не нива - один лише бур'ян...
Чи буде зріти там зерно?..
Бо у нас,.. що не будяк, то важний пан,
А для народу лиш ярмо...
P. S.
О, Боже сили й розуму нам дай
Утриматись в тяжку хвилину...
Бо найцінніший наш блаженний край
Несемо, як малу дитину...
* - Гапон Г. А. - піп, який в 1905р. повів демонстрантів під кулі поліції;
лучше бы Перуна!...или Сварога, который создал славяно-арийский народ...для наведения порядка!...а Моисея пусть ждут евреи...
Д З В О Н А Р відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Вячеслав, ничего не могу поделать, если Библия для Тебя ничего не значит. Да и дело не в Моисее, а в мировозрении... А от Тебя жду стиха где были бы Перун или Сварог носителями преобразований...