Ти... Закоханий у себе
Дивишся крізь душу,
Ти окремо, сам для себе.
Я ж любити мушу.
Ти живеш один.Здається...
Підіймаєш очі,
Коли хтось проходить, в\'ється
Як змія. Шепоче.
Лиш кивнути головою
Можеш як проходиш,
Робиш вид, що ми з тобою
Не знайомі. Бачу.Робиш.
Ти боїшся наближатись
І очима стрітись.
Чи боїшся закохатись?
Як це зрозуміти?
Ти шукаєш зустрічі,
Це по тобі видно.
А як бачиш, подумки,
Думаєш, що скривджу?
Ці холодні зустрічі
Нам неоднозначні.
Треба подивитись в очі
Чітко. Так, або інакше.