Прийду до тебе веснами...
Житами-перевеслами...
Лише чекай!
Встелюся перло-росами...
Ячменями-покосами...
Та не зривай!..
Засію долю травами,
Пахучими отавами...
Не затопчи!..
Озвуся в серці піснею
Годинонькою пізньою...
А ти... мовчи...
Хай ритми вишиваються,
Акордами сплітаються -
Почуй! Впусти!
Зціли теплом-обіймами!..
І вже шляхами-війнами
Не відпусти!