Книжки. Слова. І осад у стакані,
Він кави, що гірчила на губах.
Ми живемо в глибокому обмані,
Що в’ївся та прижився у роках.
І ковдра вже зім’ята на підлозі,
У ній, мої думки і почуття.
Ми губимося на прямій дорозі,
Говорим, що пізнали вже життя.
Вікно розкрите, вітер в ньому свище,
І продуває наскрізь всі слова.
У буднях забуваємо про вище,
У буднях найцінніше забува.
Розкрита книга. Каву заварила,
Щоб всі запити щирі почуття.
Тільки від правди виростають крила.
Лиш щирість нас призводить до життя.