Губами доторкнусь твоїх повік
І на очах залишуться теплі сліди цілунків
Я сп'ю тебе до дна, втону в руках твоїх
Не хочу я від цього порятунку...
Серце заб'ється з диханням у такт...
Рука в руці як я в тобі і стерті грані...
До смерті зацілуй...пізнай на смак...
Одна душа на двох згорить з бажання...
Візьму тебе в полон я без прохання
Без бою- мій...а я по капельці в тобі стікаю...
Шепочуть ніжно губи в тишину, зізнання
Лише твоя...ти мій...тебе не відпускаю...
Тремтять зіниці в них відлуння неба відіб'ється
І попелом впаде душа моя в твої долоні...
Серцебиття наше з ритму зіб'ється...
Затліє вогник мій в твоєму лоні...
Скусала губи...сцілувала до пів тями...
Розсипалась в тобі несучою стіною...
Влилась у горло чистими сльозами...
Заволоділа повністю тобою...
Невстояв...здався...сам хотів...
Лише моя...ти шепотів...