...здрастуй,Печальний Паяц у дірявій сорочці
із золоченим солодким посвідченням "ВІРШ"...
( Ладні слова - як тепличні гладкі огірочки...
Грам глутамату страждань - так смакує гостріш...)
Ну не соромся...Прийшов - то посидь хоч хвилину!
Вийми з кишені флакон концентрованих сліз,
де - про кохання-прощання-калину-малину
і мармеладний осінній мальований ліс...
...знаєш, Натхнення втонуло в тривожних новинах...
Музи - криваво прилипли до чорних коліс...
...знаєш, Натхнення втонуло в тривожних новинах...
Музи - криваво прилипли до чорних коліс...
Просто посидь на криваво-червоних килимах...
Разом зі мною під шум обгорілих беріз...
уляна задарма відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ох і ех...
...треба яку зустріч організувати... посидіти не лише з віршами,а й з друзями