Бували у кав"ярні "Буфет" у Метрограді? Сходіть, подивіться. А місце непогане, і млинці смачні!)(мені бонус за рекламу!)
Замислені, задумані,
Скорботні і нахмурені,
Письменники кав`ярнями
І смертними, мов дурнями.
Смурні і заморочені,
Думками запорошені,
Мов брови попелястії
Нове дарують щастя їм.
І зверхні, і пихатії,
Бруднії і патлатії,
Ноутбуками зеленими
З заставками і кленами,
Запалені цигарками,
Що вогниками гаркають
Крізь дими сизуватії
Вдивляються проклятії,
У людство непригляднеє,
Неприбране, неладнеє,
І ніби іншим світом
Їх думи оповиті.