Я тобі вочевидь не заграю.
Ти мені вочевидь не напишеш.
Ми з тобою злетілися в зграю,
І не менше. Ні краплею більше.
Не здамося в полон обіцянкам,
Бо ніхто вже нічого не винен.
Розпорошимо долю-жестянку,
Як у мультику - на половину.
Водяний нас розлучить навіки,
І поставить вже порвані сітки.
Ми з тобою приймаємо ліки -
Божевілля не вилічать тітки...
І ні карти таро не вгадають,
І цигани безсилі уже...
Як ти думаєш, вічно чекають?
Ти зітхнеш і промовиш - авжеж....