Шкода мені Вас. Люди на Майдані стояли не за європу. Діти, студенти стаяли за Євро, за краще навчання, за краще майбутнє. А народ повстав за те що побили їх дітей. Вони намагалися скинути бандитів з верхушки. Ви що не бачили як вони жили? За Ваші гроші вони робили собі золоті батони. Ви не розумієте, вони хочуть розірвати Україну. Я не кажу що зараз влада хороша, але потрібно щось змінювати. І в першу чергу в собі. Якщо Ви патріот сваєї країни, то не будете розділяти її на схід і захід. Потрібно обєднуватись. А не вірити колорадським жукам. З теплом і повагою Надя.
Неизвестный Я відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Хто не скаче - той москаль? Об'єднатись під нацистськими гаслами і кричалками?Признати поліцаїв і карателів героями? Признати нинішню брехню хунти і змі? Правий сектор, захоплення влади з порушенням договору, коктейлі молотова, знущання над ветеранами ВВВ, репресії, вчинені самозванцями, ігнорування сходу і ще багато чого - все це об'єднує? "Колорадські жуки" - я сумніваюсь, що так ви назвали америкосів із-за їхнього характерного прапора - я думаю, так ви назвали носіїв георгіївських стрічок, тобто і мене теж - це нас об'єднує? Ви самі не готові жити без нав'язування нам своєї ідеології. Дякую. Богдан.