Як ми живемо?
Який проходим шлях?
Чи будем жити від життя окремо?
Блукаючи у світу паралелях?
Чи може зміним все миттєво?
Змалюємо свою історію у кольорових акварелях,
Де кожен день минатиме життєво.
Із захватом чекатимемо новий день,
Із сумом проводжаючи прожитий.
Що виберемо ми? Життя чи існування?
Щодня ми маєм шанс усе змінити,
І кожен шанc іде у небуття.
Ми боїмося не по правилах жити,
Не розуміючи що це зовсім не життя…
Ось так у сірості усе минає,
Проходить все життя за мить.
Ніхто на жаль цього не помічає
Лише в кінці усіх страх хапає,
В кінці коли душа вже не горить…