Крає серце сьогодення:
Ще хода, нажаль, слаба.
То яке тобі імення?
Чом ідеш шляхом раба?
Є межа, коли не можна
Бути осторонь подій.
Нині кожна особистість
Вибір в часі робить свій.
Щоб пізнати простір неба,
Лине сокіл до висот.
Скільки нам чекати треба
Тих оманливих щедрот?
Тож розправте, люди, крила!
Разом, разом в майбуття.
Є в нас гідність, воля, сила,
Щоб змінити це життя!
15.12.2013
Надія Рубінська відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Вам, Лауро, за таку приємну оцінку!
Хочеться гідної долі людям, а не кланам. Добробут повинен бути в кожній родині, а не тільки в Межигір'ї.
ШАНУЙМОСЯ!
Надія Рубінська відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Навзаєм, Любашо!
Щиро дякую, що читаєте.
Моє навчання забирає в мене дуже багато часу. з 6 січня по 24 січня в мене 5 екзаменів. Готуюсь.
ДОБРОБУТУ ТА РАДОСТІ! НАСНАГИ Й НАТХНЕННЯ!