Я кожен день у щасті прокидаюсь,
Бо не милуюсь зрання в дзеркалах –
В твоїх обіймах, любий, зігріваюсь,
Себе побачу в дорогих очах.
Не відображення звичайне, ні, – казкове:
В любові світлі, ласки, доброти
Я – Особлива Жінка, бо КОХАНА,
ЄДИНА, ВІРНА, РІДНА НАЗАВЖДИ!
Приходить це в один момент, буває,
А зберегти усе – щоденний труд,
Та щастя більшого, повірте, не існує,
Як та сім’я, де в злагоді живуть.
Де є любов, повага і підтримка,
І спір, не розпочавшись, щезне вмить,
Де тепле слово, радісна усмішка,
Кохання вічним полум’ям горить.
Де всі житейські прикрощі й негоди
Немов міраж, згорають в цім вогні,
Міцній сім’ї в міцнім родиннім колі
Вони, звичайно, зовсім не страшні.
А спільна радість множиться стократно,
І спільна сила множиться на сім.
Сім’я щаслива – це найбільше щастя!
Його здобути я бажаю всім.