Порився в старих записах...
Дивлюсь вірш, який вирішує транспортну проблему.
То, що пропадати "добру"...
Користуйтесь альтернативним транспортом!!!
Якщо впізнає хтось себе,
То хай не злиться, то мине,..
Бо то просте є співпадіння...
... Ой, сіла нині на мітлу,
Та мабуть сьогодні не на ту...
Бо щось гризе і тисне
І з переду щось висне...
Мабуть чужа...
Хоча я пристосуюсь,..
До заду трохи я посунусь
І буде добре...
От тільки торба
Ніяк спокою не дає -
Та то моє...
А я так рада -
Лечу з Франківська
До Ленінграда...
В так званий Петроград.
Колиcь там трішки жив Тарас
Тепер доставлю я і Вас.
То я крізь Вільно -
Дуже вільна...
Усім привіт -
Нехай "прикольним"
Буде світ...
А я вже вільна -
Щаслива відьма...
... Відьма-а-а!!!
Проблем нема...
От трішки тре держак -
Подушку би під зад...
А так все добре.
А тобі, що зле?..
Тоді тримайся
Міцьніш мене
І будем скоро
Ми в раю...
Гарантію даю!!!