Погляд твій п*янкий , жіночий
Зачаровує мене.
Дивлюсь я , у твої очі,
Бачу щастя там своє.
Бачу зустріч нашу першу,
Як зустрілась ти , мені
І тоді в моєму серці ,
Заспівали солов*ї.
Бачу зорі світанкові ,
Що стрічали разом ми,
Поцілунки , що в любові,
Дарувала мені ти .
Бачу зустрічі , чекання,
Бачу смуток у душі ,
Як прощались ,мов в останнє,
Ми стобою на зорі.
Бачу день коли з тобою ,
Поєднали стук сердець
І тебе я ,свою долю,
Повів ніжно під вінець.
Бачу блиск очей щасливих,
Що дарила на весні,
Діточок наших вродливих,
Що родила ти ,мені.
Бачу ,як мене у горі
Ти , підтримати змогла,
Вдячний я ,за тебе долі,
Що мені тебе дала.
Попрошу я , щиро Бога,
Щоб щасливі ми були
І життєву щоб дорогу
До кінця у двох пройшли.
вірш написаний чоловіком, який справді цінує і шанує свою жінку! нехай у Вашої жінки будуть завжди щасливі очі, а в тих очах і Ви, щоб вбачали щастя своє! любові та злагоди!
Іван Мотрюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже гарно про жінку!Всім жінкам бажаю мати таких, як, ви, чоловіків!
І життєву щоб дорогу
До кінця у двох пройшли.
У взаємній ,щоб любові,
Ще сто років прожили.
Іван Мотрюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Нехай вам і чоловіку,
Бог також продовжить віку.
Дякую за коментар