Ось й знову снігом все покрилось.
А вчора ж, сонце пробудилось.
Наче й весна вже на підході...
Які , ж ще зміни у погоді?
Зненацька дощ став накрапати.
Десь , взявсь мороз усе кувати.
Може природа жарти грає?
Чому ж зими не відпускає?
Може та щось заборгувала...
Чи снігу вдосталь не наслала?
Коли ж весна про нас згадає?
Та ж все , либонь . її чекає!!!