Ще вчора, ще вчора з вечора.
Коли ще , не згасли вогні...
Кохана ,любове моя ти.
Признався в коханні мені...
Сьогодні ж усе проминуло...
Неначе , омріяний сон.
Кохання твоє десь заснуло...
Змінило воно дивний тон...
Скажи , що не так я зробила?
Чому ти , мене розлюбив?
Для тебе я серце відкрила.
А ти взяв й усе загасив...