Я бачу небо, хмари, бачу горизонт…
Я чую, крізь віка , війни набат!!!
Допоможіть утримати мій фронт,
Славетні душі видатних солдат!
Берсеркери північної землі,
За кару вам була – спокійна старість,
Прошу, спаліть в похідному вогні,
Байдужість,заздрість, спокій мій та жалість.
Хай затремтить козацький тулумбас,
Вогнем повстання душу гріє Січ,
Я чую шепіт характерників крізь час,
Які могли змінити день на ніч!
Нудьгу розвіє вітер з сивих гір,
З повстанських гір під назвою Карпати,
Де в схронах український командир,
Для нас сховав повстанців автомати.
Хай велич духу спуститься з небес,
Сталевими та гордими орлами,
І знову в бій підуть бійці СС,
В останній бій,пліч опліч разом з нами!
Прокиньтесь душі визвольних змагань,
Нам так потрібна ваша допомога,
Завзяття дайте ,сили ,вміння ,знань,
Влаштує тільки смерть чи ПЕРЕМОГА!!!