Моя мила любить гроші,
Пестить їх, складає,
За дві сотні розцілує,
Чарку наливає.
А за п’ять як обнімає!
Так за шию стисне,
Що аж подих перехопить
І в очах щось блисне.
А за десять як щебече,
Що не можна й спати,
До самісінького ранку
Рипає по хаті.
А як гроші прогуляю –
Двері не відкриє,
Сплю з котами біля ганку,
Там, де вітер виє.
2008р.