ПЛАВЧИСІ ЯНІ КЛОЧКОВІЙ
Зустрічає Київ Яну,
Нашу рибку золоту,
Запитали і про плани,
Й про омріяну мету:
– Чим займатимешся нині
В ореолі слави ти?
– Десь на морі відпочину –
Хочеться…поплавати!
«Життя серед життя»
Володимир Білогуб
ВІДПОВІДЬ
Всі золоті медалі груди жмуть,
Вода для мене, як тій качці Крякві.
Брати Кличко «Чернігівське» вдвох п’ють,
А я сама купатимусь в «Бонакві».
Ш.В.С.09.06.2007 р.