Скажи чому тебе кохаю?
Про тебе думаю я все,
Тебе ніколи не забуваю
Тому що ти одна у мене є!
Ти очі дуже гарні маєш
Чому тебе раніш не помічав?
Ти вся красою своєю сяєш
Чому тебе колись не знав?
Ти дуже гарна й мила
З тобою я не хочу розлучатись
Моє ти серце полонила
З тобою хочу я зостатись,
Без тебе я не зможу жити
Тобою я зачарований давно,
Тебе я буду все любити
Моє ти миле "зайченятко"!
Хай Бог нас охороняє
Щоб наші лінії не розійшлись
Кохання хай і надалі процвітає
І щоб стосунки збереглись!