Хотілося б бути з вами
на високій кручі,
хотілося б разом з вами
чути «Дніпр ревучий».
Хотілося.., та не можу,
не донесуть крила,
поломані на чужбині.
Прости, Україно!
Прости, ненько, що не можу
впасти на коліна
й перед Богом і Тарасом
зняти ту провину,
що заслужив,
як і другі тинявся світами -
а ти доти пропадала
в тузі за синами.
Та повернимось ми, Нене,
вернемося, Тату!
Ми ще станем,
ми зумієм
землю цю багату
відродити, освятити
твої, Батьку, мрії.
Благослови ж святу справу,
Слава Україні!
Зато Я не вважаю себе рабинею, як ваш вєлікій кобзар..і такі, як і він..
Ну вам видимо той бог нічого не дав ні розуму - факт, а вроди тим більше (судячи з ави, красень ще той)..і як приємно усвідомлювати, що українкою Я називаюсь, через національність мами з татом, а не вашого приславутого раба..
Борода відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Мама з татом породили.
та навчить не вміли -
серед моху гніздо звило
безкультурне зілля.
От й хизується красою,
бо більше вже нічим.
і сама стала рабою
свого ж возвеличчя.
А чому падати на коліна перед Тарасом??Він що заслужив??Що він зробив??..ну і героям слава..але не Шевченку, йому б ще тоді хтось соплі повитирав, раб є раб..і нічого не вдієш..
Борода відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
І хотів би відповісти,
та слів стало шкода.
Одним Бог дарує розум,
ну а другим вроду.
Але врода - ще не козир,
а суцвіття моху,
тому є КОБЗАР ВЕЛИКИЙ
і просто - ваньоха.