I
На рідній землі давно почалася війна,
Червоний терор криваві пролив дощі,
Тиран пішов зі сцени, то вмийтесь від багна –
Рука на зброї, віра у дущі!
II
Десь рветься серце, десь воно в спокої,
Хтось буде жити, хтось помре живим!
Не можна честь відняти, лише втратити її
Не дай зганьбити те що є твоїм!
Приспів:
Немає диму без вогню
Не буде правди без пожежі
На цій війні, на цім шляху-
Ти Вершник! Вершник!
Вершник! Вершник!
Вершник! Вершник!
Візьми вогонь! Тримай свій прапор!
Це наша кров! Це наша честь!
Ти Вершник! Вершник!
Візьми вогонь! Разом до бою!
За нашу кров! За нашу честь!
Заспівка:
Сьогодні товстосуми міроло всіх мірил,
Ти бачиш як ці бляді залазять нам на стіл!
Горить святий літопис, а людям все одно,
Заплямані мундири та втоптані в багно!
Тінь розбрату над нами, кайдан для наших душ,
Сьогодні націдея брудний барижний куш!
Вставай моя країно, знімай козак ярмо,
Нікому нашу гідність зломити не дамо!
Приспів:
Немає диму без вогню
Не буде правди без пожежі
На цій війні, на цім шляху-
Ти Вершник! Вершник!
Вершник! Вершник!
Вершник! Вершник!
Візьми вогонь! Тримай свій прапор!
Це наша кров! Це наша честь!
Ти Вершник! Вершник!
Візьми вогонь! Разом до бою!
За нашу кров! За нашу честь!