Застигли айстри у вікні –
Тролейбус від’їжджа…
Там вітру подихи сумні –
Там осені межа…
Кудись за обрієм спішить
Мій пізній пілігрим…
Над містом пошепки лежить
Слабкий вечірній дим…
Посеред вулиць крадькома –
Ілюзія п’янка…
Вже оборотності нема –
Моя тонка рука…
Простягся посміх між зірок,
Слід свічки на стіні…
І ллється мрії сивий крок,
Літає уві сні.