А взимку бажаєш ти весни...
Весною - хочеш прохолоди...
Але ТОБІ, напевно, сни...
Наснились про чудові води...
В котрих купалась я,
Така досупна та жива,
Та з бризками зливалася,
Не чула я твої слова...
Волосся грало в хвилях-
То музика сирен,
І в сотні милях
Нептун всміхався до мурен...
І краплі на мені, мов діаманти,
Гукали губ твоїх спасіння,
Мене не виграв ти у фанти,
Любов - дарованеє вміння...
І дощиком змивало мої сльози -
То був МІЙ сон в кріпкі морози...