Як зупинити божевілля, що навколо?
Як на хвилину повернути все навспак?
Не по спіралі світ пливе, біжить по колу,
Гіркий болючий позабутий смак
Як далі нам повірити в майбутнє?
Коли сучасне - це лише фантом,
Як вимовити серцем слово "людськість"?
Якщо життя людське - лише синдром
Де правда та, якої всі так прагнуть?
Залите все брехнею до чола,
І погляди всі важко в землю тягнуть,
Зв'язала непрониклива імла
Як будувати в темряві дороги?
Сучасний Вавилон тримає нас,
Розбиті долі, як на паперті пороги,
Лише душа так вірить, що є шанс