якщо тобі часом забракне слів
щоб описати свої почуття
коли те чого ти так хотів
лежить під ногами як сміття
не копирсайся в секондхенді думок
ти не знайдеш там нічого нового
просто зроби до нього цей напівкрок
щоб не лежало посеред дороги
наше щастя міняє обличчя
щодня щогодини щомиті
й невловиме як суть в даоській притчі
як кайф в запліснявілому житі
комусь з неба падають зорі
комусь сиплеться зі стін штукатурка
а щастя приходить і в радості і в горі
до блаженного і до придурка
я давно не вважаю за потрібне
вивчати зсередини механізм м'ясорубки
але якщо вибирати між чимось подібним
я ніжніше дихаю в сторону ступки
якщо тобі часом забракне слів
тут нема нічого страшного
от я тут не-знати-що наплів
а міг би мовчки дивитись під ноги