На ромашках гадаю я:
А чи милий прийде?!
Пелюстки обриваю я:
Чи кохає мене?!
Приспів:
Ой, ромашки, ромашечки,
Ведуть в поле стежки.
Рвали зранку ромашечки
Для дівчат парубки.
Ой, ромашки, ромашечки,
Білосніжні квітки.
Погадаю на квіточках –
Обірву пелюстки.
Я із милим зустрілася –
Букет ніс у руці.
Закохалась, знітилася,
Зашарілась в лиці.
Приспів:
Ой, ромашки, ромашечки,
Ведуть в поле стежки.
Рвали зранку ромашечки
Для дівчат парубки.
Ой, ромашки, ромашечки,
Біло-сніжні квітки.
Погадаю на квіточках–
Обірву пелюстки.
Ніжні, милі пелюсточки
Нехай вітер несе.
Виглядаю на стежечці,
Може милий прийде.
соберу в букет ромашки
подарю своей милашке,
соберу такой букет
чтоб она на н'м гадала
ну хотя бы сотню лет
и когда поймёт что любит
буду я уж старій дед.
брависимо,оля.
Оленятко, вітаю Вас!Боже, якби Ви чули як звучить наша нова пісня."Ромашки" - це щось особливе,
це просто треба почути.
Щастя Вам,здоров"я, натхнення,любові,нових гарних
крилатих пісень, гарних виконавців.
Безмежно вдячний за такі гарні слова для пісні.