Самые выдающиеся, самые значительные перевороты
часто начинаются очень тихо, до поры до времени прячась в тени.
Райчел Мид
Люблю вслухатися у тишу,
Коли навколо усе спить,
Її вітри, немов колишуть,
Лиш зрідка листя шелестить...
І я до тиші прислухаюсь,
Відчула подих поряд твій.
Дивлюсь уважно, озираюсь...
Це - відголоски моїх мрій.
Війне мовчанням прохолода,
На мить замре у тиші цій.
Це - за чекання нагорода,
У тиші видумці пустій.
Шелесне десь - злітіла пташка,
Не руш думок приємну мить!
Знов відновити тишу важко...
Чомусь тут серце защемить..
Пашить край неба вже рум"яним,
Це - народився новий день,
Десь линуть пахощі духмяні,
Лікую душу цим лишень...