Ти наймиліша, найдобріша,
І на цім світі найрідніша,
Чарівна квітка, що не в'яне,
Моя рідненька, моя мамо.
До ніг твоїх низько вклонюся,
У очі рідні подивлюся
І спокій серце огортає,
У душі квітка розквітає.
За тебе тихо помолюся,
І до грудей твоїх схилюся,
Молитва лине небесами,
За все спасибі, тобі, мамо!