Сьогодні День моєї Мами,
І сяє сонечко лиш їй.
Весна всі квіти величаво,
До ніг встеляє їй одній.
Тебе, вітаю, моя рідна,
Тобі я дякую за все.
І янгол із самого Неба,
Хай міх із радощів знесе.
Сяй, наче сонце, наймиліша,
І будь красива, мов весна.
Нехай твоя жіноча доля
Буде безхмарна і ясна.
Хай Матір Божа милосердна
Візьме тебе під Свій Покров,
Господь завжди оберігає,
Зішле мир, спокій та любов.
Сьогодні День моєї Мами,
Сьогодні все лиш їй одній.
І все найкраще, так ласкаво,
Хай Небеса дарують їй.