Моя країно!
Нація моя!
Чи встоємо ми з вами до кінця?
Чи шлях в майбутнє вірний вибрали?
Чи нам вже не позбутися біди?
Я – українка!
Й на своїй землі.
Жити не хочу я на чужині.
Шукати долі кращої, в чужих краях,
Не про таке я мріяла життя.
Не за таке життя боролись козаки,
Не за таке життя вмирали воїни.
Й не за таке життя ми молимось вночі,
На жаль, при владі всі глухі й сліпі.
Я не пророк, і не вгадаю, ні,
Яке майбутнє нас чекає вдалині.
Я маю тільки віру при собі.
Ми – українці!
Й на своїй землі!