Ясна зірка засвітилась,
добром-ласкою розлилась
на весь світ.
Найясніша, найсвітліша
і для серця наймиліша
стільки літ!
Засвітилась там, де мати
із дитиною... Шукати
стали їх.
Не хотіли, щоб ясніли,
лиш собі добра хотіли...
Не для всіх!
Ти для тих, яскрава й ясна,
в кого віра ще не згасла.
То ж зорій!
Кожне лагідне словечко,
кожне любляче сердечко
ти зігрій.
Ти світи, яскрава зірко!
Тут є солодко і гірко.
Сили дай!
Щоби доленька щаслива
засміялась, заясніла...
де наш край!
Щоби доленька щаслива
засміялась, заясніла...
на весь світ.
Тут співає мати сину,
вірить в доленьку щасливу.
Стільки літ....
Ясна зірка засвітилась і дорога прояснилась до
Рожденного. Різдво Божого Дитяти будем разом ми
стрічати і одним серцем і устами Божого Сина прославляти.