Під час війни у нас горять склади,
Під час війни корупція і зрада процвітає,
Під час війни в нас повзають щурі,
Які собі прекрасно і спокійно поживають!
Під час війни у нас торгують день при дні,
Під час війни ліси на потягах вивозять,
Під час війни в нас повзають щурі,
Які не мокнуть в дощ й не мерзнуть на морозі!
Під час війни у нас здають свої,
Під час війни убивць у тюрми не саджають,
Під час війни в нас повзають щурі,
Які лише собі кишені вміло набивають!
Під час війни у нас вже брешуть й ЗМІ,
Під час війни на працю в Польщу вирушають,
Під час війни в нас повзають щурі,
Які лише для себе вигоду і зиск шукають!
Багато горя в нас під час війни,
Уже і «свій» так вправно й сильно бє у спину…
І гидко так, що повзають іще оці щурі,
Які вже потихеньку догризають Україну…
10.10.2018