О.любі мої,моє ти джерело!!!
Люблю Я вас,жадаю вас...
Що робите ви зараз?
Живете ви по що...?
Тиран вас б"є,шукає місце слабе,
І думає він,що скажете у відповідь йому.
Невже ви не Мої?!!
Невже ви не кохані?!!
Не сильні духом!!!
Не можете ту відповідь знайти..!
Коли Я був із вами,то сильні ви були.
Коли на мить лиш вас зоставив,
То розгубились ви тоді.
Коли на мить лиш відійшов Я,
Блукати стали ви тоді,
Поводиря нема,Мене немає,
Розпорошились ви,позабридали,хто куди!
Знайти ви Істину повинні,
Те Світло і Життя,що Я вам дав!
Не мучте ви Мене.О.любі дітки!
Не дайте розчарування свого ви Мені!