Трава і вино
Трава і вино
Трава і вино
не дозволяли
мені відчувати
смертність цієї любові
трава і вино
трава і вино
трава і вино
нав’язували мені
нове відчуття
пам’яті
я пам’ятатиму
усі
шаманські пісні
я пам’ятатиму
усі
доторки вогню
до своїх скроней
та там не буде
місця тобі,
там більше
ніколи не буде
місця тобі
адже
ти зрізала
naxuj
весь цвіт
з мого серця
залишився
лише мій
сміх,
сміх
сьомого
демона,
запакованого
в ледь видиму
посмішку
вона гніздиться
відсутністю страху
як птах, що
летить
вище етеру
я вже на ногах,
більше не падатиму
більше не стрілятиму
більше не гукатиму
по тому
звуку,
що застиг і зник,
коли ти втратила в мені
всіх своїх янголів
тепер це просто пси,
які мовчки гниють,
як грибниця
непочутого бога.