Повертайся туди, там де люблять,
ти тікай від тих, де фальшиво,
бо в неволі тебе лиш загублять,
хоч, можливо, загублять красиво.
Там де "правильно" все - там чекай ти підстави,
хоч і буде спочатку яскраво.
Ти біжи, де по книжці стосунки будують
все що було живе, те безжально зруйнують.
Ти не ти, хоча кажеш " я сам"
але зв'язаний ти - по рукам та ногам.
Хто без волі, той щастя ніколи не знає,
чужим хто живе, своє назавжди втрачає.