Я захищу цей Світ в тобі,
Життя породжу в Україні цій,
Я намалюю білі квіти радоссті на ній,
Не заслоню її собою.
Ввіддам себе усього без остатку,
Цьому життю,де правда нас ласкає,
Де вірним шляхом нас іти - Любов і Вірність спонукає.
Я захистити хочу все це - поривів чистих почуттів,
Я відвернути хочу все те,що зводить нанівець будівлю Дому того,
Де в Україні тій,так мир і спокій хоче оселитись.
Блуканню й невігластву немає місця в Україні тій,
Немає злоби й непокори в ній...
Нехай Господь від прикрих й безсоромних вчинків нас оберігає,
Нехай Господь в цій Україні Творіння Боже,Нове в нас відкриє,
Нехай із чистим,світлим почуттям Майдан Свободи засіяє,
В Життя ввіллється Дух Його,
І те,що дарував всім нам, -
Його я прославляю!!!