Навіщо мріяти про рай,
Шукати долю вдалині?
Всім серцем щиро покохай –
І знайдеш щастя на землі.
Красиве, ніжне, запальне,
І яснооке, і струнке.
Блискуче, світле, чарівне,
Єдине, рідне, дороге.
Навкруг мільйон. Твоє – одне.
Його, єдине, відшукай!
Оте святе, оте хмільне.
Через яке не схочеш в рай.