Як дивні всі діла Його?!
І дивні ми,як слухаєм Його!
Що хочемо почути ми?
Що хочемо побачити?
Багато всіх значних і добрих діл Його,
Не можемо ми осягнути й розпізнати.
Не в силах ми зробити й те,
Що можемо зробити,
Віддати те,що маємо в собі - у славу Господа.
Любов,добро - навіки хочем мати,
Але не маємо цього.
Все це від Господа - вміти любити і перемагати.
Прийшло добро у світ,
Його він не прийняв.
Було воно убите.
Неправда й зло запанувала в світі цім.
Хотіли б ми добро творити,
У славу Господа,любити,
Хотіли б жити ми,щоб жити вічно,
Але не можемо цього...
Господня воля всього цього і над усе!!!
Що хочеш й можеш ти?
О.Чоловік!!!
Дивне творіння рук Твоїх!!!
Яка ж роль твоя у цьому світі?
До чого прагнеш ти?!
О.Чоловік!