Ранкові пусті і сонні вулиці,
Гуляючи ними знаходиш себе.
Сни усі вже зникли й минулися,
Покинули дивні видіння тебе.
Зняли всі маски, гримаси нещирі,
Немає вже більше фальшивої гри.
Є тільки ти, єдино правдивий,
Тому ти цей день в свої руки бери.
Ранок прозорий віддано тулиться,
Вже другом своїм він вважає тебе.
Й біля тебе йде він по вулиці,
Тут поряд з тобою знаходить себе.
Крокуєте вдвох зустрічаючи день,
В пошуках істин блукаєте разом.
Щоб бачити мрії власну мішень,
І не жити, як за вічним наказом.